tisdag 22 maj 2012

Mitt första Inlägg!

detta blir ett litet test inlägg så jag lär mig lite hur det funkar innan jag ger mig på något större inlägg :)

börjar med att berätta lite mer om mig själv och sen kommer jag ägna de andra inläggen åt pyssel!
bor i stockholm med min sambo och hans son på halvtid. ska snart själv bli mamma då jag är gravid i v36.
så är inte så säkert att det kommer bli så många inlägg i början, eller just nu blir det kanske det men de kanske avtar ett tag. annars jobbar jag som säljare på coop. blir mammaledig om två veckor.

rätt så nybörjare i scrapbooking, eller har alltid varit intresserad av att pyssla med massa olika saker, målat och klippt och klistrat men har inte vetat av att det funnits en hobby som denna. upptäckt jag först när jag såg en scrapbooking m.m tidning i butiken och intresset väcktes till liv, men kom inte riktigt igång då heller, utan sökte mycket information och klippt och klistra mycket men kan inte säga att det var fören jag träffade min sambo (för 2år sen)  som jag verkligen kom igång med min hobby och hittade glädjen och lugnet att sitta och pyssla.

hittade svenskscrapbooking när jag satt och googlade runt lite förra hösten och där har jag lärt mig mycket och hittat mycket nyttig information och ideer.
var även där jag vågade ta steget att höra mig för om det fanns fler som delade mitt intresse då ej mina vänner gör det.
och har nu skaffat mig min första pysselkompis:)

idag ska jag börja pyssla på ett explodingbox kort som jag ska ge bort till min mamma o hennes sambo i present, bild på den kommer komma när den är klar. redan brain stormat en massa ideer och tagit fram allt som jag tänkt använda till den, hoppas den kommer bli fin :)

det var allt för denna gång! vart lite längre än jag trodde, men roligt om du vill läsa det :)

 

1 kommentar:

  1. Va kul att du skaffade en blogg så man får se mer av vad du gör. Var även inne i ditt galleri på ss, toppensaker! Så kul att snart få pyssla med dig igen :)
    Kram sandra

    SvaraRadera